Werk je al in het onderwijs?

Ben je al werkzaam als onderwijsprofessional en ben je toe aan de volgende stap in je carrière in de Leidse regio? Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Veel scholen plaatsen hun vacatures op hun eigen websites en op de bekende onderwijsvacaturewebsites. Je kunt je ook aanmelden bij het regionaal loket voor het primair of voortgezet onderwijs.
  • Recent zijn een aantal schoolbesturen in de Leidse regio gestart met de mogelijkheid tot een gecombineerde baan in het basis- en middelbaar onderwijs. Vraag voor meer informatie bij het onderwijsloket.
  • Er zijn verschillende onderwijsnetwerken binnen de Leidse regio waarbij docentprofessionalisering centraal staat. Wil je weten wat er nog meer gebeurt in het Leidse onderwijsveld? Neem dan eens een kijkje bij het Leiden Education Fieldlab (LEF), de Leidse Aanpak of Onderwijsnetwerk Zuid-Holland voor professionaliseringactiviteiten en netwerkbijeenkomsten.

Wil je blijven werken aan jouw eigen ontwikkeling? Het Centrum onderwijs & innovatie Leiden (COIL) aan de Hogeschool Leiden verzorgt ook vervolgopleidingen voor leraren, schoolteams, ib’ers en (toekomstige) schoolleiders/ leidinggevenden die werkzaam zijn in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Zij informeren je ook graag over hun professionaliseringsaanbod.

Bekijk hierna de ervaringen van Veerle, Amito, Loreen en Alex!

Dit project wordt uitgevoerd door Eddie in opdracht van de Gemeente Leiden en de Leidse Schoolbesturen.