Studio Moio

Studio Moio zet zich in om jongeren (14-30) die om wat voor reden dan ook vastlopen in het reguliere onderwijs te motiveren om plezier te hebben in leren en in zich ontwikkelen.

Aanbod van deze aanbieder

Placeholder image

Studio Moio biedt motivatietraining aan voor jongeren die motivatie zijn kwijtgeraakt. Deze trainingen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de jongere en de context waarin de jongere zich bevindt.
Voor jongeren die de motivatie zijn kwijtgeraakt, en deze weer willen terugvinden.
Afhankelijk van de behoefte. Wanneer nodig denken we graag mee met het aanvragen van fondsen.

Placeholder image

Taaltheater is er omdat jongeren graag verschil willen maken maar niet weten hoe en dan in een soort apatische houding kunnen schieten. We hebben die jonge mensen nodig. Dus samen gaan we aan de slag om knettergave dingen mogelijk te maken. Geen geklets, maar samen knallen en zo zien hoe mooi leren is en daarmee de achterstanden van school weg werken. Want als wat je leert op school in de praktijk van waarde is, dan snap je waarom je leert. "Dat wat je leert neem je overal mee naartoe, de rest van je leven, stop je hoofd dus vol met zoveel mogelijk kennis.
Voor jongeren die de taal willen leren, kunstvormen om rekenen onder te knie te krijgen, rappen om met gedichten aan de slag te gaan, of exposities organiseren over een onderwerp dat jongeren boeiend vinden om te leren een plan van aanpak maken, schrijven, presenteren.
Afhankelijk van de behoefte. Wanneer nodig denken we graag mee met het aanvragen van fondsen.

Dit project wordt uitgevoerd door Eddie in opdracht van de Gemeente Leiden en de Leidse Schoolbesturen.